رد کردن و رفتن به محتوا
صفحه نخست » دستورات غذایی » ساندویچ مرغ آسیایی با روغن زیتون

ساندویچ مرغ آسیایی با روغن زیتون

مواد اولیه

  • سس سویا کم نمک : ۲ قاشق غذا خوری
  • سرکه برنج : یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آرد ذرت : ۲ قاشق چای خوری
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان (حدود نیم کیلو) که به قطعات باریک ۲ سانتیمتری تقسیم شده باشد : ۳ عدد فیله
  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری
  • سبزیجات : به مقدار کافی
  • روغن زیتون فرابکر : ۱ قاشق غذا خوری
  • قارچ سفید دکمه ای خورد شده یک فنجان : حدود ۲۰۰ گرم
  • پیازچه خورد شده (هر دو بخش سبز و سفید) : ۳ عدد
  • سیر ریز خرد شده : ۲ حبه
  • کلم خورد شده و یا مخلوط سالاد کلم : ۴ فنجان
  • سس سویا کم نمک : ۲ قاشق غذا خوری
  • نان لواش یا تافتون نرم کمی گرم : ۴ تا ۶ عدد

دستور پخت

 برای مرغ، سس سویا، سرکه برنج و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. قطعات فیله  مرغ را به آن اضافه کنید و و مخلوط به طور کامل مرغ را با این مواد آعشته کنید. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بپزید، در حال پخت آن را هم بزنید. سپس آن را در یک بشقاب کشیده و کنار بگذارید.

برای سبزیجات، روغن زیتون را در همان تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. قارچ را اضافه کنید تا به مدت سه دقیقه بپزد و هم بزنید تا رنگ آن متمایل به قهوه ای شود. پیازچه های سبز و سیر را اضافه کنید تا حدود ۳۰ ثانیه بپزد و عطر سیر پخش شود. سالاد کلم یا کلم خورد شده را به همراه سس سویا اضافه کنید. مرغ را هم اضافه کنید، بپزید، هم بزنید تا کلم ها کاملاً نرم و خم شوند اما هنوز کمی ترد باشند و تمام مخلوط به مدت سه دقیقه گرم شود. این مخلوط را به سرعت در نان تافتون یا لواش نرم بپیچید و سرو کنید.

[addtoany]
زمان تهیه 35 دقیقه
مناسب برای 3 نفر
زمان پخت

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

رفتن به بالای صفحه