سالاد توت فرنگی و آووکادو
- وغن زیتون فرابکر : ۱ قاشق غذاخوری
- گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان : ۲ عدد
- شکر قهوه ای : یک چهارم فنجان
- سرکه بالزامیک : یک چهارم فنجان
- آب : نصف فنجان
- خردل : یک قاشق غذاخوری
- پودر آویشن خشک : ۱ قاشق چای خوری
- برگهای جوان اسفناج شسته شده و خشک شده : ۷ فنجان
- توت فرنگی حلقه حلقه : ۲ فنجان
- آووکادو بزرگ برش خورده : ۱ عدد
- پیاز قرمز کوچک باریک برش خورده : ۱ عدد
- خلال پسته : نصف فنجان
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید.
سینه مرغ را با نمک و فلفل چاشنی بزنید و داخل تابه قرار دهید تا هر طرف آن به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزد.
در حالی که مرغ می پزد، شکر قهوه ای، سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را روی مرغ بریزید و بگذارید به جوش آید.
سه چهار دقیقه دیگر به پخت مرغ در سس بالزامیک ادامه دهید تا مرغ کاملاً پخته شود و رنگ آن صورتی نماند. آن را در یک دیس بکشید و گرم نگه دارید.
تابه را از روی شعله بردارید. خردل و آویشن را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
اسفناج را در یک دیس بزرگ بریزید. روی آن توت فرنگی، آووکادو و پیاز قرمز بریزید. سینه مرغ را باریک برش دهید و بالای سالاد بچینید.
پسته و سس را روی سالاد بپاشید و فوراً سرو کنید.
دسته ها
تگ ها
[addtoany]
زمان تهیه 10 دقیقه
مناسب برای 4 نفر
زمان پخت
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.