کروستینی لوبیا سفید با روغن زیتون
- لوبیا سفید خشک : ۱ فنجان
- روغن زیتون فرابکر : نصف فنجان
- حبه های سیر پوست کنده و خورد شده : یک هشتم فنجان
- آب لیموترش : یک هشتم فنجان
- پودر فلفل قرمز : یک هشتم قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز : نصف قاشق چایخوری
- نمک : نصف قاشق غذاخوری
- فلفل سفید : یک چهارم قاشق غذاخوری
- برشهای باریک از نان باگت : ۱۲ تا ۱۶ عدد
- روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
- برگ جعفری تازه درشت خورد شده : ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سفید را با ۴ فنجان آب بپزید تا به طور کامل نرم شود. لوبیای پخته را صاف کنید و مایع حاصل از پخت آن را نگه دارید. نصف لوبیا را در غذاساز پوره کنید و به مقدار کافی از آب لوبیا را که نگه داشته بودید به آن اضافه کنید تا حالت کِرِمی مانندی مانند مایونز به دست آید. بعد آن را کاملاً سرد کنید.
در یک قابلمه کوچک نصف مقدار روغن زیتون را بریزید و سیر خورد شده را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا کم کم رنگ سیر به قهوه ای روشن متمایل شود، بعد آن را در حرارت معمولی اتاق خنک کنید. در کاسۀ دستگاه غذاساز، پوره لوبیا، سیر برشته شده و روغن آن، آب لیموترش، پودر فلفل قرمز و زیره سبز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا یک مخلوط یکنواخت و نرم به دست آید.
مخلوط به دست آمده را در یک کاسه متوسط مخلوط کن بریزید و با لوبیای پخته، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کنید. این خوراک ساده را در دمای اتاق سرو کنید.
دسته ها
تگ ها
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.