رد کردن و رفتن به محتوا

سالاد سزار

مواد اولیه

  • نان تست یا باگت : یک عدد
  • کاهو : یک بته
  • روغن زیتون : به میزان لازم
  • لیموترش : 1 عدد
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • پنیر پارمزان : به میزان لازم
  • سرکه سفید : نصف استکان
  • سیر : دو حبه
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

دستور پخت

سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که در بسیاری از رستوران ها و مهمانی ها سرو می‌شود.

طرز تهیه سس

ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد. کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت ۴ دقیقه هم بزنید. زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد. حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

طرز تهیه سالاد

برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون روی نانها را چرب کنید. نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود. البته برای سوخاری کردن نان ها می توانید از مایکروویو ، توستر و یا حتی ماهیتابه استفاده کنید. ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد. حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.

[addtoany]
زمان تهیه 30 دقیقه
مناسب برای 5 نفر
زمان پخت

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

رفتن به بالای صفحه