رد کردن و رفتن به محتوا
صفحه نخست » دستورات غذایی » سالاد توت فرنگی و آووکادو

سالاد توت فرنگی و آووکادو

مواد اولیه

  • وغن زیتون فرابکر : ۱ قاشق غذاخوری
  • گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان : ۲ عدد
  • شکر قهوه ای : یک چهارم فنجان
  • سرکه بالزامیک : یک چهارم فنجان
  • آب : نصف فنجان
  • خردل : یک قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن خشک : ۱ قاشق چای خوری
  • برگهای جوان اسفناج شسته شده و خشک شده : ۷ فنجان
  • توت فرنگی حلقه حلقه : ۲ فنجان
  • آووکادو بزرگ برش خورده : ۱ عدد
  • پیاز قرمز کوچک باریک برش خورده : ۱ عدد
  • خلال پسته : نصف فنجان

دستور پخت

روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید.

سینه مرغ را با نمک و فلفل چاشنی بزنید و داخل تابه قرار دهید تا هر طرف آن به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزد.

در حالی که مرغ می پزد، شکر قهوه ای، سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را روی مرغ بریزید و بگذارید به جوش آید.

سه چهار دقیقه دیگر به پخت مرغ در سس بالزامیک ادامه دهید تا مرغ کاملاً پخته شود و رنگ آن صورتی نماند. آن را در یک دیس بکشید و گرم نگه دارید.

تابه را از روی شعله بردارید. خردل و آویشن را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

اسفناج را در یک دیس بزرگ بریزید. روی آن توت فرنگی، آووکادو و پیاز قرمز بریزید. سینه مرغ را باریک برش دهید و بالای سالاد بچینید.

پسته و سس را روی سالاد بپاشید و فوراً سرو کنید.

[addtoany]
زمان تهیه 10 دقیقه
مناسب برای 4 نفر
زمان پخت

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

رفتن به بالای صفحه