املت خوشمزه با روغن زیتون
- سفیده تخم مرغ : 2-3 عدد
- نمک : کمی
- فلفل سیاه : کمی
- روغن زیتون فرابکر : یک قاشق غذاخوری
- برگ اسفناج تازه خورد شده : یک مشت
- فلفل سبز خورد شده : یکی دو عدد
- گوجه فرنگی خورد شده : 1 عدد
- پیاز کوچک نگینی خورد شده : 1 عدد
- سیر ریز خورد شده : یک حبه
روغن زیتون را در یک تابه نچسب حرارت دهید و تمام قسمتهای تابه را به روغن آغشته کنید. به محض این که داغ شد، پیاز و سیر را اضافه کنید و آنها را سرخ کنید تا کمی ترم شوند. بعد گوجه فرنگی و فلفل سبز و پس از آن سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید.
درست قبل از این که سفیده تخم مرغ در تابه سفت شود، اسفناج را به آهستگی روی آن بپاشید بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط بپزید تا خوب پخته شوند. این غذا را به صورت گرم با کمی نان جو تست شده میل کنید و لذت ببرید
دسته ها
[addtoany]