ساندویچ مرغ آسیایی با روغن زیتون
- سس سویا کم نمک : ۲ قاشق غذا خوری
- سرکه برنج : یک و نیم قاشق غذاخوری
- آرد ذرت : ۲ قاشق چای خوری
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان (حدود نیم کیلو) که به قطعات باریک ۲ سانتیمتری تقسیم شده باشد : ۳ عدد فیله
- روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری
- سبزیجات : به مقدار کافی
- روغن زیتون فرابکر : ۱ قاشق غذا خوری
- قارچ سفید دکمه ای خورد شده یک فنجان : حدود ۲۰۰ گرم
- پیازچه خورد شده (هر دو بخش سبز و سفید) : ۳ عدد
- سیر ریز خرد شده : ۲ حبه
- کلم خورد شده و یا مخلوط سالاد کلم : ۴ فنجان
- سس سویا کم نمک : ۲ قاشق غذا خوری
- نان لواش یا تافتون نرم کمی گرم : ۴ تا ۶ عدد
برای مرغ، سس سویا، سرکه برنج و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. قطعات فیله مرغ را به آن اضافه کنید و و مخلوط به طور کامل مرغ را با این مواد آعشته کنید. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بپزید، در حال پخت آن را هم بزنید. سپس آن را در یک بشقاب کشیده و کنار بگذارید.
برای سبزیجات، روغن زیتون را در همان تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. قارچ را اضافه کنید تا به مدت سه دقیقه بپزد و هم بزنید تا رنگ آن متمایل به قهوه ای شود. پیازچه های سبز و سیر را اضافه کنید تا حدود ۳۰ ثانیه بپزد و عطر سیر پخش شود. سالاد کلم یا کلم خورد شده را به همراه سس سویا اضافه کنید. مرغ را هم اضافه کنید، بپزید، هم بزنید تا کلم ها کاملاً نرم و خم شوند اما هنوز کمی ترد باشند و تمام مخلوط به مدت سه دقیقه گرم شود. این مخلوط را به سرعت در نان تافتون یا لواش نرم بپیچید و سرو کنید.
دسته ها
تگ ها
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.